Przepis na : obiad
Niecodzienne, bardzo pyszne połączenie mięsa drobiowego oraz wołowego to nasze kotlety marmurkowe, czyli kotlety mielone inaczej! Przepis na kotlety mielone, to jeden z naszych ulubionych na mięsny dodatek do obiadu. Jak zrobić kotlety mielone marmurkowe? Kotlety są bardzo proste w wykonaniu. Potrzebne są dwa rodzaje mięsa mielonego: drobiowe oraz wołowe, a także trochę przypraw. Ich odpowiednie wymieszanie też nie sprawi nikomu problemów! Kotlety mielone drobiowo – wołowe są wyjątkowo delikatne w smak... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.