Zupa pieczarkowo-czosnkowa

Zupa pieczarkowo-czosnkowa

Zupa pieczarkowo-czosnkowa

Obiad bez zupy? Oj nie! Uwielbiam każdą zupę!  Dzisiaj miałam ochotę na coś rozgrzewającego.  Powoli zbliża się jesień więc warto czasem sięgnąć profilaktycznie po czosnek - naturalny antybiotyk. Zupa pieczarkowo-czosnkowa  marchewka korzeń pietruszki 0,25 kg pieczarek 4 ząbki czosnku 1 cebula bulion ( u mnie z kostką rosołową domowej roboty) liść selera pieprz, sól łyżka mąki łyżka jogurtu naturalnego liść laurowy ziele angielskie natka pietruszki Gotujemy 2 l bulionu, wrzucamy pokrojoną w talarki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.