Gołąbki w stylu chińskim

Gołąbki w stylu chińskim

Przepis na : obiad

Gołąbki z białej kapusty nadziewane farszem z ryżu, fileta z kurczaka oraz warzyw z gotowej, mrożonej mieszanki chińskiej. Podane w towarzystwie pomidorowego sosu słodko-kwaśnego przygotowanego na bazie soku ananasowego. Taka moja autorska kombinacja. Smakują naprawdę świetnie! Szczególnie przypadną do gustu wielbicielom azjatyckich smaków. Gołąbki przygotowałam w szybkowarze, dzięki temu skróciłam czas oczekiwania o ponad połowę. Szybkowar to taki cudowny garnek, w którym podczas gotowania następuje wzrost ciśni...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.