BUDYNIOWE RACUCHY JABŁKOWO-ANANASOWE
BUDYNIOWE RACUCHY JABŁKOWO-ANANASOWE
Przepis na : śniadanie
Kolejny przepis na racuchy, ale tym razem bez drożdży. Puszyste placuszki przygotowane na maślance, z dodatkiem sypkiego budyniu waniliowego oraz owocami - jabłkami i ananasem. Są nieziemsko pyszne! Dzięki temu, że nie zawierają drożdży ich wykonanie jest banalnie proste i dużo szybsze - idealny przepis na leniwych lub zapracowanych. Można się nimi zajadać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna na śniadanie, podwieczorek czy kolację, a także na wynos - do pracy, szkoły czy na wycieczkę... Składniki: 1 szklank... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny
Warto przeczytać

Dieta jabłkowa
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Autor
Kuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ananas, racuchy, ciasto, jabłka, śniadania, placuszki, placki, kolacja, deser, desery, puszyste racuchy, ciasto budyniowe, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, placki z jabłkami, puszyste ciasto
Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję