BATONIKI CZEKOLADOWO-ORZECHOWE Z CHRUPIĄCYMI ZBOŻAMI

BATONIKI CZEKOLADOWO-ORZECHOWE Z CHRUPIĄCYMI ZBOŻAMI

BATONIKI CZEKOLADOWO-ORZECHOWE Z CHRUPIĄCYMI ZBOŻAMI

Gdy najdzie ochota na "coś" słodkiego, warto sięgnąć po domowej roboty batoniki czekoladowe z masłem orzechowym i chrupiącymi zbożami preparowanymi, słodzone miodem. Nie są pracochłonne, bo ich przygotowanie zajmuję tylko 10 minut! Jedynie na ich spróbowanie trzeba czekać trochę dłużej, gdyż muszą zastygnąć w zamrażalniku 😉 Smakują znakomicie i zarówno małe, jak i duże łasuchy będą zachwycone ich smakiem. Jedyny minus to taki, że zbyt długo nie mogą leżeć w temperaturze pokojowej, bo robią się miękkie. Skł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.