Dziś polecam Wam pyszną zupę z dodatkiem szpinaku. Jest kremowa, aromatyczna dzięki ziołom prowansalskim i czosnkowi, a do tego syta. Nie spodziewałam się, że dzieciom aż tak będzie smakować. Polecam serdecznie, bo zupa naprawdę warta przygotowania. Składniki: 100 g świeżego szpinaku 200 g makaronu (u mnie świderki, w oryginale tortellini z serem) 2 marchewki 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 płaska łyżka ziół prowansalskich ok 2 litrów dowolnego bulionu (u mnie na skrzydełkach) 1 łyżeczka soli 1/2 łyżeczka pieprzu... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...