Dziś coś z kuchni sezonowej z racji tego, że od jakiegoś czasu można już dostać świeżą cukinię. Składniki: 800 g młodej cukinii 1 cebula 2 ząbki czosnku 200 g sera typu feta 1 por 3 łyżki mleka 4 jajka sól, pieprz gałka muszkatołowa siekany koperek Sposób wykonywania: 1. Cukinię umyć, zetrzeć na tarce jarzynowej na dużych oczkach. Dodać troszkę soli, wymieszać i odstawić na ok 1 godzinę, aby puściła sok. 2. Cebulę posiekać, czosnek zmiażdżyć, pora pokroić w półtalarki. Razem podsmażyć na łyżce oleju. Pateln... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...