Kurczak w cieście francuskim
Kurczak w cieście francuskim
Bardzo pyszny pomysł na pierś z kurczaka inaczej. Przepis podaję z moimi zmianami. Takie danie smakuje i na ciepło i na zimno. Na ciepło zjedliśmy na obiad z surówką z kapusty, a na zimno pokrojone w plasterki podałam jako przekąskę :) Składniki:1 duża pierś z kurczaka1 płat ciasta francuskiego2 plastry sera żółtego25 dag pieczarek1 mała cebulka1 jajkopieprzoreganoprzyprawa do kurczakaolejSposób przygotowania:1. Pierś z kurczaka umyć, osuszyć i przekroić na cztery porcje. Mięso posypać przyprawą do kurczaka, or... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani
Autor
Ania Z
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, ciasto, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, francuskie, pieczarki, pierś, piersi, przekąska, mięso, przekąski, ser żółty, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, ciasto francuskie, kapustą, drożdżowe, obiad, surówka, pierś z kurczaka w cieście francuskim, przystawki, surówka z kapusty, pieczarki w cieście, kurczak z pieczarkami, pyszne ciasto, kurczak z serem, przekąski na ciepło, dania z piersi kurczaka, ciasto na zimno, dania z kurczakiem
Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani
Dodaj komentarz