Francuskie paluszki z solą i kminkiem

Francuskie paluszki z solą i kminkiem

Francuskie paluszki z solą i kminkiem

Bardzo udany eksperyment z ciastem francuskim. Polecam, bo to całkiem fajna i szybka do przygotowania przekąska.Składniki:1 ciasto francuskiesól gruboziarnistakminek1 jajkoSposób przygotowania:1. Ciasto francuskie rozwinąć, wyciąć paski o szerokości 1,5 cm.2. Każdy pasek posmarować jajkiem, posypać solą gruboziarnistą i kminkiem.3. Piec na złoto w 180 st. C.Smacznego!!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Autor

Ania Z

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, ciasto, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, przekąska, przekąski, ciastka , jajko, ciastka z ciasta francuskiego, przystawki, ciasteczka, szybkie przekąski, szybki ciasto, fajne ciasta, szybkie ciasto

Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.