Francuskie paluszki z solą i kminkiem
Francuskie paluszki z solą i kminkiem
Bardzo udany eksperyment z ciastem francuskim. Polecam, bo to całkiem fajna i szybka do przygotowania przekąska.Składniki:1 ciasto francuskiesól gruboziarnistakminek1 jajkoSposób przygotowania:1. Ciasto francuskie rozwinąć, wyciąć paski o szerokości 1,5 cm.2. Każdy pasek posmarować jajkiem, posypać solą gruboziarnistą i kminkiem.3. Piec na złoto w 180 st. C.Smacznego!!! czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani
Autor
Ania Z
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ciasto, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, przekąska, przekąski, ciastka , jajko, ciastka z ciasta francuskiego, przystawki, ciasteczka, szybkie przekąski, szybki ciasto, fajne ciasta, szybkie ciasto
Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani
Dodaj komentarz