Fasolka szparagowa po bretońsku

Fasolka szparagowa po bretońsku

Fasolka szparagowa po bretońsku

Zostałam obdarowana fasolką szparagową. Wpadłam na pomysł, by zrobić z niej coś konkretnego na obiad, a nie tylko jako dodatek. W wersji po bretońsku wyszła naprawdę super. Do tego szybko się ją przygotowuje. Polecam! Składniki: 2 laski kiełbasy podwawelskiej / toruńskiej 300-400 g fasolki szparagowej 1 duża cebula masło klarowane olej sól, pieprz 1 łyżeczka słodkiej mielonej papryki 1/2 łyżeczki ostrej mielonej papryki 1 łyżeczka majeranku 1 łyżka mąki krupczatki 1/2 słoiczka koncentratu pomidorowego liść laurowy zi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.