Schab nadziewany papryką z szynkowara

Schab nadziewany papryką z szynkowara

Schab nadziewany papryką z szynkowara

Przepis na : śniadanie

Schab nadziewany papryką z przyprawą Szeherezada z szynkowara      Składniki: - 800g schabu - 10g soli peklującej (u mnie: Peklosmaczek K) - 10g przyprawy Natura Smak Szeherezada S (w składzie m.in.: cebula suszona, papryka czerwona, pieprz czarny, jałowiec, czosnek, kolendra, majeranek, tymianek, bazylia, sól) - 50g żelatyny spożywczej - surowa czerwona papryka Urządzenie: szynkowar Singiel Przygotowanie: Schab kroję na kawałki kilkucentymetrowe. Wrzucam do miski, dodaję sól, przyprawę oraz żelatynę.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia co dnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.