Zapiekanka ryżowa z indykiem i papryką

Zapiekanka ryżowa z indykiem i papryką

Zapiekanka ryżowa z indykiem i papryką

Przepis na : obiad

Zapiekanka ryżowa z indykiem i papryką Składniki – 1 porcja: Ryż z quinoa Sonko – 100g Polędwica z indyka – 100g Papryka czerwona – ½ sztuki Sól, pieprz, bazylia Sos: Bazylia suszona – 1 łyżeczka Passata pomidorowa – 3 łyżki Śmietana 30% - 1 łyżka Jajko – 1 sztuka Ser mozarella – 2 łyżki startego Wykonanie: Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu, a następnie przekładamy do naczynia do zapiekania. Polędwicę z indyka kroimy w plastry, solimy, pieprzymy i nacieramy bazylią. Układamy na ryżu razem z pokrojoną w p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Autor

Aleksandra MachAleksandra Mach

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, zupa pomidorowa, papryka, indyk, sosy, mięso, zapiekanka, zapiekanki, obiad, sos do ryżu, sos pomidorowy, mięsa pieczone, zapiekanka z ryżu, zapiekanka z serem, zapiekanka z mięsem , mięso na obiad

Inne przepisy z Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.