Bezglutenowe tosty z morelami i rozmarynem

Bezglutenowe tosty z morelami i rozmarynem

Bezglutenowe tosty z morelami i rozmarynem

Przepis na : śniadanie

Chrupiące tosty ze podduszonymi na maśle morelami i rozmarynem - śniadanie w którym zakochałam się bez pamięci! Proste do wykonania, a smak po prostu boski. Inspiracja od Gruszki z fartuszka :) Koniecznie spróbujcie. SKŁADNIKI: 2 kromki chleba białego tostowego lub do podpieku ( u mnie Panfette Nutrifree ) 4 morele gałązka rozmarynu 2 łyżeczki masła 2 łyżki serka ricotta syrop klonowy lub syrop z agawy Morel pozbaw pestek i pokrój na ćwiartki. Rozmaryn drobno posiekaj. Na patelni rozgrzej łyżeczkę masła, wr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.