Bezglutenowe tiramisu truskawkowe

Bezglutenowe tiramisu truskawkowe

Bezglutenowe tiramisu truskawkowe

Przepis na : deser

Tiramisu w wersji letniej, które szczególnie polubiły dzieci. Biszkopty moczone są w musie truskawkowym zamiast kawy i przełożone pysznym kremem z mascarpone. Pyszny i delikatny deser na każdą okazję. SKŁADNIKI na 6 porcji: 1kg truskawek 1 op. biszkoptów Savoiardi Nutrifree 250 g mascarpone 500 g śmietanki 30% cukier puder Mascarpone i śmietanka powinny być dobrze schłodzone. 0,5 kg truskawek zmiksuj blenderem z 2-3 łyżkami cukru pudru. Resztę truskawek pokrój w plasterki - kilka sztuk odłóż do dekoracji. Śmietan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.