Bezglutenowe ciasteczka owsiane
Bezglutenowe ciasteczka owsiane
Ciasteczka owsiane z dodatkiem mąki ryżowej, które smakują jak makaroniki. Ciasteczka są miękkie w środku i chrupiące na zewnątrz, najlepsze ciepłe, bo na drugi dzień robią się twardawe. naprawdę bardzo smaczne. Uważajcie by nie trzymać ich zbyt długo w piekarniku! Testujcie i próbujcie! SKŁADNIKI: na 30 ciasteczek: 3 łyżki bezglutenowych płatków owsianych 170 g mąki ryżowej( u mnie ryżowa drobna Nutrifree ) 10 g ziaren słonecznika 30 g mielonych orzechów 10 g nasion sezamu 50... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa
Autor
Anna Rychłowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bezglutenowe, mielone, ciasteczka, płatki owsiane, orzechy, ciasteczka owsiane, ciastka , ciasto, słonecznik, ciasteczka z płatków owsianych, ciasto z orzechami
Inne przepisy z Kuchnia bezglutenowa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję