Żeberka w coli i miodzie.

Żeberka w coli i miodzie.

Żeberka w coli i miodzie.

Przepis na : obiad

Żeberka to jedno z ulubionych mięs wieprzowych. Wiele słyszałam o żeberkach w coli, więc dziś postanowiłam je wypróbować. Jest wiele przepisów, więc wzięłam z nich co najlepsze moim zdaniem i nie zawiodłam się. SKŁADNIKI: 1 kg żeberek, 1 łyżka  miodu, 1/3 szklanki coli, 2 łyżki ketchupu, sól, pieprz do smaku, vegeta, rozgniecione 2 ząbki czosnku. WYKONANIE: Żeberka kroimy na porcje nacieramy solą, pieprzem, vegetą i rozgniecionym czosnkiem, miód, colę, ketchup dokładnie mieszamy, dodajemy żeberka, mieszamy, o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję