Zapiekane puree z mięsem mielonym i kapustą kiszoną.

Zapiekane puree  z mięsem mielonym i kapustą kiszoną.

Zapiekane puree z mięsem mielonym i kapustą kiszoną.

Przepis na : obiad

Przygotowałam tą potrawę zainspirowana  Zapiekanką z ziemniaków, dorsza, boczku i kapusty kiszonej   Karola Okrasy. Miałam możliwość zobaczenia małej cząstki programu, w którym właśnie przygotowywał to danie. Urzekł mnie wygląd tej potrawy(widziałam końcówkę programu-niestety- nad wyglądem mojej muszę popracować, ale smak...) postanowiłam, więc przygotować coś w tym stylu. Co prawda tylko główne składniki są takie same- reszta wg. mojego uznania, ale wyszło pysznie! SKŁADNIKI:   1 kg ugotowany... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, boczek, ziemniaki, puree, grzyby, mielone, kapusta kiszona, dorsz, mięso, zapiekanki, zapiekanka, wieprzowina, zapiekanka z ziemniakami, obiad, ziemniaki na obiad, mięso duszone, mięso mielone, zapiekanka z mięsem , mięso na obiad

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.