Zapiekane cannelloni w sosie grzybowym.
Zapiekane cannelloni w sosie grzybowym.
Przepis na : obiad
Pyszne makaronowe ruloniki można faszerować na wiele sposobów: farszem mięsnym lub warzywnym z dodatkiem ulubionych sosów i oczywiście serów. Moje dzisiejsze cannelloni jest z farszem drobiowym z warzywami w sosie grzybowym. SKŁADNIKI: 14 rurek cannelloni 0,5 kg fileta z kurczaka 20 dag.sera żółtego 10 dag. świeżych leśnych grzybów lub kilka suszonych 1/2 papryki czerwonej 1 szalotka kilka pomidorków koktajlowych około 10 cm. pora białego 100ml śmietany 18% sól, pieprz, 1 jajko suszony lubczyk, or... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty
Autor
Beata
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, grzyby, mięso, cannelloni, papryka, drobiowe, kurczak, filet z kurczaka, zapiekanki, zapiekanka, obiad, warzywa na patelnie, zapiekanka makaronowa, sos mięsny, jajka z farszem, sos do kurczaka, kurczak z warzywami, kurczak z papryką , kurczak z serem, zapiekanka warzywna, ser biały, zapiekanka z serem, papryka faszerowana, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, jajka faszerowane , suszone pomidory, zapiekanka z mięsem , kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach
Inne przepisy z Kuchnia Beaty
Dodaj komentarz