Zapiekane cannelloni w sosie grzybowym.

Zapiekane cannelloni  w sosie grzybowym.

Zapiekane cannelloni w sosie grzybowym.

Przepis na : obiad

Pyszne makaronowe ruloniki można faszerować na wiele sposobów: farszem mięsnym lub warzywnym z dodatkiem ulubionych sosów i oczywiście serów. Moje dzisiejsze cannelloni jest z farszem drobiowym z warzywami w sosie grzybowym. SKŁADNIKI: 14 rurek cannelloni  0,5 kg fileta z kurczaka 20 dag.sera żółtego 10 dag. świeżych leśnych grzybów lub kilka suszonych 1/2 papryki czerwonej 1 szalotka kilka pomidorków koktajlowych około 10 cm. pora białego 100ml śmietany 18% sól, pieprz,  1 jajko suszony lubczyk, or... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, grzyby, mięso, cannelloni, papryka, drobiowe, kurczak, filet z kurczaka, zapiekanki, zapiekanka, obiad, warzywa na patelnie, zapiekanka makaronowa, sos mięsny, jajka z farszem, sos do kurczaka, kurczak z warzywami, kurczak z papryką , kurczak z serem, zapiekanka warzywna, ser biały, zapiekanka z serem, papryka faszerowana, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, jajka faszerowane , suszone pomidory, zapiekanka z mięsem , kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.