Ryba w ziemniaczanej panierce.

Ryba w  ziemniaczanej panierce.

Ryba w ziemniaczanej panierce.

Przepis na : obiad

Już kilka razy słyszałam, że taka ryba jest bardzo dobra, a i panierka ciakawa! Dziś nadszedł czas, aby spróbować jej smaku. W internecie widziałam mnóstwo przepisów, ale zrobiłam je po swojemu. Myślę, że im prościej tym lepiej! SKŁADNIKI: 1 filet z dorsza około 60 dag. 4 ziemniaki starte na grubych oczkach  1 duże jajko sól, pieprz WYKONANIE: filet kroimy na kawałki, nacieramy solą i grubo mielonym pieprzem, starte ziemniaki odsączamy z nadmiaru wody,  łączymy z 1/2 jajka, pieprzem i solą, każdy k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.