Pasta jajeczna.

Pasta jajeczna.

Pasta jajeczna.

Najbardziej popularna pasta do kanapek to oczywiście jajeczna, ale od nas zależy jej ostateczny smak, a właściwie od dodatków, których użyjemy. Moja propozycja dla Was, wrzucajcie do swoich past wszystko co lubicie- na pewno będą pyszne. SKŁADNIKI: 4 jajka czerwona i żółta papryka kilka konserwowych pieczarek 1 ogórek konserwowy lub małosolny kawałek białej części pora(2cm), albo mał a szalotka szczypiorek 2 średnie plasterki ulubionej szynki sól, pieprz świeżo mielony majonez WYKONANIE: Jajka ugotować na tward... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, pasty, pasta, pieczarki, por , papryka, majonez, szynka, mielone, ogórki konserwowe, kanapka, kanapki, warzywa, ogórki małosolne, mielone pieczarki, mielone z warzywami, szynka gotowana

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.