Krem ze szparagów

Krem ze szparagów

Krem ze szparagów

Super jest zatrzymać smak majowych warzyw. Ja uwielbiam po prostu szparagi, jako dodatek do mięs, ale również KREM ZE SZPARAGÓW. Dlatego zamrażam to warzywo i przypominam sobie jego smak jesienią i zimą w formie kremu- polecam. Składniki na 2 porcje: pęczek białych szparagów (ew. ze słoiczka), lub zamrożone 1 szkl. bulionu 1 szkl. kremówki łyżka masła 2 żółtka mała cebula sok z cytryny gałka muszkatołowa sól, pieprz WYKONANIE: Szparagom odetnij zdrewniałe końce, pędy obierz. Obrane wkładaj do zimnej wody z so... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, krem, przepisy fit, fit, cebula, sok, warzywa, ciasta z kremami, ciastka kremówki, dodatki do mięs, zupa, jak zrobić wodę z cytryna, zupa krem

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.