Kiełbaska w cieście

Kiełbaska w cieście

Kiełbaska w cieście

Tą szybką przekąskę możemy podawać na ciepło i zimno np. z sosem czosnkowym. W cieście francuskim można zapiekać wszystko co lubimy: kabanosy, kurczaka, warzywa,... SKŁADNIKI: 2 opakowania Berlinek 1 opakowanie ciasta francuskiego ketchup WYKONANIE: ciasto tniemy na wąskie paski, kiełbaski na 3 części, pasek smarujemy ketchupem i zawijamy nim kiełbaskę, pieczemy w temperaturze 160-180 stopni do zrumienienia około 20-30 min. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, szybkie przekąski, przekąska, sosy, kurczak z warzywami, przekąski, sos czosnkowy, kurczak, przekąski na ciepło, zapiekany kurczak, ciasto na zimno, sos do kurczaka, szybkie ciasto, kurczak pieczony

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.