Faszerowane pieczarki.

Faszerowane pieczarki.

Faszerowane pieczarki.

Przepis na : obiad

Grzyby i mięso? czemu nie? SKŁADNIKI: 30dag. łopatki mielonej 6-8 dużych pieczarek sól, pieprz, majeranek, vegeta, lubczyk drobno posiekany, 1 cebula, 1 łyżka masła klarowanego, bułka tarta, 1-2 jajka WYKONANIE: przygotowujemy farsz: rozgrzać masło, dodać mięso mielone i wszystkie przyprawy, drobno posiekaną cebulę, lubczyk, korzenie pieczarek- smażyć około 20 min., oczyścić kapelusze pieczarek, do wnętrza wkładamy farsz, moczymy w jajku, obtaczamy w bułce, smażymy na lekkim ogniu z każdej strony około10 min.Gotow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, tarta, pieczarki, cebula, jajko, grzyby, mięso, bułki, mięso mielone, jajka z farszem, obiad, mielone pieczarki, mięso na obiad, pieczarki do obiadu

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.