Ciasto francuskie faszerowane.

Ciasto francuskie faszerowane.

Ciasto francuskie faszerowane.

Przepis na : obiad

Ciasto francuskie to super rozwiązanie na elegancką kolację, a nawet obiad. Proponuję zrobić je z ulubionymi dodatkami rodziny. SKŁADNIKI: płat ciasta francuskiego ulubione dodatki: serek topiony, papryka świeża, kawałek pora, 2-3 kabanosy, ogórek(u mnie z przyprawą grillową), ser żółty, mała cebula vegeta, sól, pieprz, zioła prowansalskie WYKONANIE: ciasto rozwijamy( kawałek zostawiamy na ozdoby), smarujemy serkiem topionym, kładziemy ogórki pokrojone w słupki, oraz pokrojonego kabanosa,  blanszujemy na łyżce m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ogórki, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, cebula, ser, ogórek, papryka, por , kolacja, obiad, ser żółty, ciasto francuskie, pieczenie, ciasto z białek , papryka faszerowana

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.