Krem z cebuli i czerwonej soczewicy

Krem z cebuli i czerwonej soczewicy

Krem z cebuli i czerwonej soczewicy

Przepis na : obiad

Krem z cebuli i czerwonej soczewicy to pomysł na ekspresowy obiad. Zrobicie go w około 30 minut. Przygotowanie tej zupy krem jest bardzo proste, nawet kulinarny łamaga sobie na pewno z nim poradzi. Do mojego kremu z cebuli i czerwonej soczewicy dodałam między innymi kmin rzymski czyli kumin, który nadał orientalnej nuty. Jeżeli nie macie kuminu, polecam dodać zamiast niego odrobinę kurkumy lub curry, aby krem był wyrazisty. Jeżeli lubicie kremowe zupy, zapraszam Was do skorzystania z poniższych przepisów Sm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.