Po rosołowy pasztet mieszany w trzech smakach

Po rosołowy pasztet mieszany w trzech smakach

Po rosołowy pasztet mieszany w trzech smakach

Pyszny pasztet, do którego wykorzystałam mięso z rosołu. Zbierałam je przez jakiś czas i sukcesywnie zamrażałam. Oczywiście można również użyć mięsa świeżo ugotowanego. Teraz markety prześcigają się w przedświątecznych promocjach i można je kupić w całkiem przyzwoitej cenie. Zapraszam do obejrzenia aktualnej gazetki Tesco, na pewno znajdziecie w niej coś dla siebie :) Z podanych proporcji wyszły mi trzy keksówki pasztetu, każdy o innym smaku. Do zdjęcia przekroił mi się akurat ten bez dodatków, ale najbardzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenne zapiski Edyty

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

edytaha

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, mięso, tarta, orzechy, pasztet, orzechy włoskie, imbir, śliwka, bułki, jajko, warzywa, seler, marchewka, indyk, wołowina, mielone, kurczak, pietruszka, wielkanoc, boże narodzenie, mięso duszone, kurczak po włosku, mielone z warzywami, mięso mielone, bez pieczenia, pasztet wieprzowy, pieczeń z mielonego, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, kurczak ze śliwkami

Inne przepisy z Kuchenne zapiski Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.