Zauroczeni książką „WHAT KATIE ATE weekend Katie” mamy dla Was pierwszą propozycję z jej przepisów czyli pyszne, kruche i delikatne ciasto, a co najważniejsze to to, że nie jest przesłodzone pomimo dodatku słodkich daktyli i powideł. Polecamy Składniki: - 125 g zimnego masła - 75 g cukru pudru - 225 g mąki - 1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia - 1/4 łyżeczki soli - 1 jajko - 100 g powideł śliwkowych - 100 g daktyli - 40 g migdałów Forma do tarty 25 cm. Na stolnicę przesiewamy mąkę, proszek do piecz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...