Krokiety z kapustą i grzybami z puree z pieczonych buraków

Krokiety z kapustą i grzybami z puree z pieczonych buraków

Krokiety z kapustą i grzybami z puree z pieczonych buraków

Tym razem mamy dla Was propozycję krokietów z kapustą i grzybami. Dobrym dodatkiem do krokietów jest barszcz czerwony do popicia lub jak nasza propozycja puree z pieczonych buraków. Składniki na naleśniki: - 230 g mąki - 230 ml mleka - 2 jajka - 180 ml wody mineralnej gazowanej - szczypta soli - 2 łyżki oleju Składniki na farsz: - 2 cebule - 2 łyżki masła - 500 g pieczarek - 500 g białej kapusty - pieprz, sól Dodatkowo bułka tarta i olej do smażenia. Wychodzi 8-10 porcji. W pierwszej kolejności przygotowujemy far... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenne Wariacje

Autor

Kuchenne WariacjeKuchenne Wariacje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, krokiety, kapustą, naleśnik, tarta, pieczarki, ciasto, buraki, bułki, grzyby, ciasto naleśnikowe, ciasto z masa, ciasta z masa, pieczone buraki, pieczony burak, barszcz czerwony, barszcz, puree, burak, ciasto na naleśniki, krokiety z pieczarkami, ciasto z bezami, czerwona kapusta, naleśniki z pieczarkami, jajka z farszem, pieczarki w cieście, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, drugie danie

Inne przepisy z Kuchenne Wariacje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.