Niby nic prostszego, a jednak nie tak łatwo na to wpaść. ;) Stąd też moje przypomnienie o tym, jak łatwo i przyjemnie powstaje domowy czosnek granulowany, który jest o wiele bardziej aromatyczny od tego z torebki. A podstawa to zakup dobrej rośliny pochodzenia polskiego. polski czosnek (ilość odpowiadająca potrzebom) moździerz Czosnek obieramy i grubo siekamy. Wysypujemy go na spodek i stawiamy blisko kaloryfera do wyschnięcia. (powinien być całkiem twardy, może to trwać kilka dni) W domu będzie jakiś czas unosił... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...