Wilgotne ciasto kokosowe z dodatkiem pysznych suszonych daktyli. Przygotowanie nie zajmuje dużo czasu, a efekt jest smakowity. Daktyle można zastąpić innymi, ulubionymi suszonymi owocami, zachęcam jednak do spróbowania z daktylami, gdyż idealnie pasują do smaku kokosa. Składniki: (forma 33 cm x 23 cm) 4 jajka 2 szklanki mąki pszennej (1 szklankę można zastąpić 1/2 szklanki mąki kokosowej) 3/4 szklanki cukru 1/2 szklanki oleju 1 szklanka jogurtu naturalnego 1 szklanka wiórków kokosowych 2 łyżeczki proszku do pieczen... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...