Puszyste muffiny orzechowe

11
  • Puszyste muffiny orzechowe
  • Puszyste muffiny orzechowe

    z jabłkiem i rabarbarem 12 sztuk: 250 g mąki 50 g mąki z orzeszków arachidowych lub mielone orzechy 110 g ksylitolu 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej 90 g masła 2 jajka 125 ml mleka 1 jabłko 1 łodyga rabarbaru Jabłko obieramy, kroimy na ćwiartki, a następnie w plasterki. Rabarbar myjemy, kroimy w kostkę. W osobnych miskach mieszamy składniki suche i mokre. Do mokrych składników dokładamy owoce, mieszamy. Następnie dokładamy suche składniki i mieszamy dokładnie obie masy. Masę przekł... Czytaj dalej na blogu Kucharzyca


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kucharzyca

    Dodaj komentarz