Friandy malinowe

Friandy malinowe

Friandy malinowe

Przepis na : deser

Puszyste, lekkie, delikatne. Migdałowo-kokosowe. Friandy malinowe.   Friandy malinowe Danie Ciasto , Słodkie przekąski Kuchnia Słodkości Porcje 12 sztuk Składniki 100 g mąka migdałowa 75 g mąka orkiszowa 6 szt białka jaja 180 g erytrol lub inne słodziwo 150 g olej kokosowy lub masło klarowane 24-36 szt maliny Sposób przygotowania Mąki mieszamy z erytrolem. Dodajemy zbełtane białka jaja, a następnie olej kokosowy. Miksujemy na gładką masę. Masę wykładamy do foremek do 2/3 wysokości. W środek wkładamy 2-3 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

Kucharzyca

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jajko, kokosowe, malinowe, maliny, przekąska, przekąski, ciasto, muffiny, deser, babeczki, desery, ciasto kokosowe, lekkie ciasto, desery kokosowe, ciasto orkiszowe, malinowy deser, ciasto z białek , ciasto z malinami, ciasto z masa, ciasta z masa, deser z malinami, masa do babeczek

Inne przepisy z Kucharzyca

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.