majonezowe, nie tylko na Wielkanoc Gdy pierwszy raz usłyszałam o babce majonezowej, to uznałam to za jakieś nieporozumienie. Gdy zjadłam po raz pierwszy uznałam ją za jedną z lepszych babek, które dane mi było próbować. To było dawno temu. Dziś już dodatek majonezu nie robi wrażenia. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie przypomniała, że skład majonezu ma znaczenie. Wybierzcie ten o krótkim składzie. Do majonezu wystarczą żółtka, olej, sok z cytryny i musztarda. Niektórzy producenci dobrze to wiedzą i nie dodaj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...