Karkówka nr 1 z czerwoną kapustą

Karkówka nr 1 z czerwoną kapustą

Karkówka nr 1 z czerwoną kapustą

Przepis na : obiad

Mięciutka, rozpływająca się w ustach o nieziemskim smaku taka właśnie jest ta karkówka. Podstawą jest tutaj marynata, przepis na nią dostałam od koleżanki z pracy. Trafiła w 10, gdyż nie ma osoby, której  ta części wieprzowinki by nie smakowała. Zapraszam... Stopień trudności - prosta, przy pieczeniu karkówki trzeba ją co 20-30 min podlać wodą Skala smaku - 10/10 sos, który się wytworzył po upieczeniu karkówki jest również pyszny wystarczy zaklepać go łyżką mąki. Idealny do klusek śląskich. Składniki: Sp... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kubki smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.