Zrazy wołowe –  roladki wołowe

Zrazy wołowe –  roladki wołowe

Zrazy wołowe –  roladki wołowe

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Zrazy wołowe –  roladki wołowe Pyszne tradycyjne śląskie zrazy wołowe, czyli potrawa która idealnie sprawdzi się jako niedzielny czy też proszony obiad. Prosto, bardzo smacznie i treściwie, praktycznie zawsze wychodzi, idealne z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty naprawdę polecam. Zrazy wołowe: Składniki 750g wołowiny pieczeniowej (rostbef, zrazowa, krzyżowa) 200g boczku wędzonego, surowego 2 ogórki kiszone 1 papryka czerwona 3 ząbki czos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.