Nadszedł czas rozmrożenia zapasów jagód z lata. Padło na babeczki, bo najszybciej. Babeczki wyszły wilgotne i mocno pachnące wanilią. Jagody sprawiły, że zatęskniłam za latem. Niestety znikają znacznie szybciej, niż sie je przygotowuje, choć przygotowanie , ich to naprawdę ekspres. 2 szklanki mąki 1/2 szklanki oleju 1/2 szklanki cukru 2 jajka L 1 szklanka mleka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżeczki cukru z prawdziwą wanilią 200 ml jagód Piekarnik rozgrzać do 180 st. C. Mąkę z proszkiem do pieczenia p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...