Bajgle pieczone, bez cukru, z musem jabłkowym
Bajgle pieczone, bez cukru, z musem jabłkowym
Kupiłam piękne, różowe, silikonowe foremki do bajgli, oponek, donatów. Od dłuższego czasu kręciłam się koło nich, w tym sklepie na "H", kuszącym gadgetami do kuchni i domu. Już od Tłustego Czwartku w planach miałam pieczone bajgle drożdżowe, ale pierwszy test foremek chciałam uczynić błyskawicznym. Upiekłam szybkie oponki, wykorzystując otwarty od kilku dni mus jabłkowy, mąkę migdałową i owsianą oraz erytrytol. Moje oponki są niskowęglowodanowe. Rumiane, lekkie, mięciutkie i pachnące... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kronika Piekarnika
Autor
KronikaPiekarnika
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto
Inne przepisy z Kronika Piekarnika
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję