Tabbouleh z jagnięciną z grilla i jogurtem naturalnym

Tabbouleh z jagnięciną z grilla i jogurtem naturalnym

Tabbouleh z jagnięciną z grilla i jogurtem naturalnym

Danie przygotowane podczas warsztatów z Kikkomanem i Tabasco 600g mielonej jagnięciny (najlepiej z łopatki), seler naciowy, 1 marchew, 3 łodygi selera naciowego, garść pomidorków koktajlowych, 1 ogórek szklarniowy, 400g ugotowanej kaszy pęczak (200g suchej), pęczek natki pietruszki, 1⁄2 pęczka kolendry, 5-7 ząbków czosnku, 1 cytryna, jogurt naturalny, TABASCO Original, sól, pieprz  Jagnięcinę wymieszać z  połową pęczka posiekanej kolendry, 3-4 ząbkami rozgniecionego czosnku, obranego z łupiny, dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.