Paszteciki z miesa ze szpinakiem
Paszteciki z miesa ze szpinakiem
500 g mięsa gotowanego bez kości, 2 cebule, 4 ząbki czosnku, 1 ostra papryczka, 50 ml bulionu, sól, pieprz, cukier, 500 g szpinaku mrożonego, liście, tłuszcz do smażenia (masło, smalec), 1 opakowanie ciasta francuskiego*, Szpinak ułożyć na sicie, zostawić do rozmrożenia. Mięso zemleć. Cebulę pokroić w półplasterki. Czosnek i papryczkę posiekać. Na tłuszczu zeszklić cebulę z dodatkiem szczypty cukru i soli. Następnie dodać czosnek i papryczkę, chwilę razem dusić, wlać bulion i zagotować. Wymieszać z mięsem ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szpinak, ciasto, mięso, francuskie, ciasto francuskie, mielone, ciasto francuskie, mięso mielone, dania mięsne, przekąski, przystawki, mięso duszone, ciasta z masa, dania bez mięsa, ciasto na zimno, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia, drugie danie
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję