Papryka – najlepiej mała, biały ser półtłusty, śmietana, zioła – mięta, melisa, oregano, czosnek, sól, pieprz, Nie podaję dokładnych proporcji gdyż trzeba doprawić ser do smaku. Do swojego smaku. Jedni wolą więcej ziół inni mniej. Na 250 g sera białego półtłustego dałam dwie łyżki śmietany, garść ziół z przewaga mięty oraz 2 ząbki czosnku. Ser trzeba doprawić solą i pieprzem do smaku. Papryki umyć, osuszyć, odciąć końcówki z ogonkiem. Wyjąć pestki. Wypełnić papryczki farszem. zastawa z ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...