Przepis na : kolacja
Pomidora i mozzarelle kroimy w drobną kostkę.Bazylie i 2 ząbki czosnku siekamy.Wszystkie składniki wrzucamy do miski dodajemy 1 łyżkę oliwy z oliwek, doprawiamy sólą i pieprzem do smaku.Mieszamy i odstawiamy na 15 minut do lodówki.Piekarnik nastawiamy na 200 stopni z termoobiegiem.Bagietkę skrapiamy oliwą z oliwek układamy po 2 łyżki farszu i wstawiamy na 7 minut do piekarnika.Dla mięsożerców może być wersja z plasterkami boczku wędzonego położonego pod farszem :)SMACZNEGO ! czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...