Gołabki inaczej, czyli bez zawijania

Gołabki inaczej, czyli bez zawijania

Gołabki inaczej, czyli bez zawijania

Takie gołąbki moja Mama robi od lat stosunkowo często, bo każdy u nas lubi, a są mniej pracochłonne od tradycyjnych, zawijanych. Ja osobiście nie robiłam już ponad 2 lata - mieszkamy w jednym domu, więc szybko by się przejadły :) Smakują zarówno do gotowanych ziemniaków jak i do chleba :) i są bardzo sycące! Porcja jest duża, dlatego dla mniejszej rodziny (3-4 osoby) polecam zmniejszyć proporcje o połowę. Do tej pory nie odciskałam soku, ale zdecydowanie lepiej się formują, gdy się tak postąpi. Widziałam przep... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik

Autor

MałaMi89

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, tarta, mielone, sosy, ryż, bułki, kapustą, zupa pomidorowa, jajko, mięso, kasza, sos pomidorowy, kotlety mielone, papryka, por , kotlet, ziemniaki, kotlety, mięso mielone, chleb, sos do ryżu, obiad, pomysł na obiad, tarta na słodko, sos mięsny, ryż smażony, ryż z warzywami, dania bez mięsa, gołąbki na szybko, mięsa pieczone

Inne przepisy z Kolorowy Przepisownik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.