Torcikowa szkoła: Biszkopt idealny i biszkopty smakowe

Torcikowa szkoła: Biszkopt idealny i biszkopty smakowe

Torcikowa szkoła: Biszkopt idealny i biszkopty smakowe

   Dzisiejsza lekcja, poświęcona będzie biszkoptom.Biszkopt to podstawa do produkcji tortu. A, żeby tort był dobry - biszkopt musi być idealny.W internecie, w czasopismach, w książkach kulinarnych znajdziecie sporo różnych przepisów na biszkopt. Jak wybrać ten idealny, ten, który się uda, który nie opadnie ?W sumie, to tylko próbując, sprawdzając, testując - znajdziemy ten odpowiedni dla siebie.Nie każdemu odpowiada taki sam przepis... Niestety ! Biszkopt bywa humorzasty. Ale jest jedna kilka złotych... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kolorowotorcikowo

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Autor

kolorowotorcikowokolorowotorcikowo

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

biszkopt idealny, biszkopt, mąka, jajko, pieczenie, cukier, tort, torty, mielone, orzechy, ciasto, kokosowe, tort orzechowy, ciasto z orzechami, ciasto kokosowe, pieczeń z mielonego, ciasto z masa, ciasto z białek , ciasta z masa, puszyste ciasto

Inne przepisy z kolorowotorcikowo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.