Marchewkowe babeczki z migdałami

Marchewkowe babeczki z migdałami

Marchewkowe babeczki z migdałami

Jesienną porą czas na marchewkowe wypieki. Marchewka i migdały to doskonałe połączenie,babeczki są delikatne,lekko wilgotne w środku i smakują wybornie.  2 szkl. mąki tortowej 3/4 szkl. cukru trzcinowego 1/2 szkl. zmielonych migdałów 4 jajka 1 łyżka cukru migdałowego 1 szkl. oleju rzepakowego   2 łyżeczki proszku do pieczenia  1 szklanka startej marchewki szczypta soli ponadto: 100 g białej czekolady 2 łyżki słodkiej śmietanki siekane migdały Jajka utrzeć z brązowym cukrem i cukrem migdałowym na p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.