Idealna przekąska na stół, na każdą okazję. Potrzebujemy: 6 jaj ugotowanych na twardo 4 łyżki jogurtu naturalnego 1 ząbek czosnku natka pietruszki sól i pieprz łyżka stołowa soku z cytryny Ugotowane jajka kroimy w ćwiartki i układamy w wybranym naczyniu. W innym wysokim naczyniu mieszamy jogurt, przeciśnięty przez prasę czosnek, sok z cytryny oraz przyprawy. Gotowym sosem polewamy jajka i wierzch posypujemy posiekaną pietruszką. Szybko i smacznie :) czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Kocham gotować :)