KISZONE LIŠCIE WINOROŚLI DO GRECKICH GOŁĄBKÓW

KISZONE LIŠCIE WINOROŚLI DO GRECKICH GOŁĄBKÓW

KISZONE LIŠCIE WINOROŚLI DO GRECKICH GOŁĄBKÓW

 Zachęcona na FB przepisem Helenki P. na kiszone liście winorośli , postanowiłam sama wypróbować przepis i zobaczyć czy rzeczywiście jest nadczym się rozwodzić.Fakt,zawsze też chciałam zrobić przepyszne gołąbki greckie,teraz już będę miała fajną okazję bo nie muszę szukać po sklepach słoików z lisčmi.Przy okazji zrobiłam przepyszny sok z winogron .Zimą będzie co jeść i pić , oraz zrobić nalewkę winogronową.   36 LIŠCI winorośli 1 główka czosnku kawałek chrzanu korzeń po szczypcie gorczycy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.