Pieczone pierożki z mięsem „z rosołu”
Pieczone pierożki z mięsem „z rosołu”
Muszę przyznać, że nie przepadam za gotowanym mięsem z rosołu. Czasem, ale bardzo rzadko skuszę się na obgryzienie nóżki z kurczaka. Po prostu muszę mieć na to wyjątkową ochotę. Ale też z drugiej strony zdarza się, że potrzebuję w celach różnorakich mieć zrobiony porządny bulion, z gotowania którego zostaje mnóstwo „śmieci” w postaci warzyw no i oczywiście gotowanego mięsa. Zwykle przerabiam je na rozmaite pasty, farsze, paszteciki czy sałatki. Dziś jeden z moich ulubionych przepisów, bardzo prosty zresztą... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kate's Kitchen
Autor
Kate's Kitchen
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, ciasto, rosół, placki, kurczak, przekąska, pasty, pasta, paszteciki, przekąski, obiad, sałatki, sałatka, marchewka, jajka z farszem, pomysł na obiad, kurczak z warzywami, sałatka z kurczakiem, pasta z kurczaka, sałatka z marchewką, sałatka z marchewki, gotowana marchewka, proste ciasto, salatka z jajkiem, mięsa pieczone, fajne ciasta, placki z kurczaka, kurczak pieczony, sałatka do obiadu
Inne przepisy z Kate's Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję