Jakiś czas temu pisałam o nakryciu podstawowym, świetnie sprawdzającym się na niezobowiązujących imprezach lub na garden party. Dziś, ze względu na zbliżające się święta, mam dla Was opis nakrycia pełnego. Nie ma to jak serwowanie świątecznych, pysznych i wyjątkowych dań na przepięknie nakrytym stole. Obrus i talerze Zawsze najładniej i najbardziej schludnie prezentuje się gładziutki, śnieżnobiały obrus. Powinien być dobrze wyprasowany, ponieważ pomięty zepsuje estetykę nawet najpiękniej nakrytego stołu. Na „luźniejsz... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.