Wino: Baron de Ley, 3- Vinas Blanco Reseva, 2015 Szczep: 70% Viura, 15% Malvasia, 15% Garnacha Blanca Pochodzenie: Rioja, Hiszpania Temperatura podania: 12 stopni Każdy ze szczepów podlega osobnej winifikacji i dopiero ich kupaż jest starzony w beczce z amerykańskiego dębu przez 12 miesięcy. Następnie, zabutelkowane już wino leżakuje przez kolejnych co najmniej 12 miesięcy. Kolor: jasnozłoty, żywy, przepiękny. Nos: intensywny, rozwinięty. Wyraźnie wyczuwalne aromaty słodkich owoców tropikalnych, żółtych jabłek, ... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.