"W KUCHNI MAMY I CÓRKI" recenzja + przepis

"W KUCHNI MAMY I CÓRKI" recenzja + przepis

W moje ręcę wpadła nowość od wydawnictwa Marginesy - książka autorstwa Katarzyny Meller "W kuchni mamy i córki". Nie jest to lektura poświęcona kuchni roślinnej, ale zainteresowałam się tą pozycją, ponieważ stare receptury zawsze są dla mnie wspaniałą inspiracją. W tej książce znajdziemy właśnie miks przepisów tradycyjnych i współczesnych. Taka kulinarna mieszanka staje się pretekstem dla przywołania rodzinnych opowieści i anegdot, których w "W kuchni" nie brakuje. Czytaj więcej » ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kasia Sarna

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.